Premiera spectacolului „Trepidații/ Antigen/ Ora perfectă”

Vineri, 17 septembrie, de la ora 19:30, la Centrul Național al Dansului București (CNDB) are loc premiera spectacolului „Trepidații/ Antigen/ Ora perfectă”, în cadrul festivalului de teatru queer PERLE, PARADOXURI ȘI EXTAZ, organizat de TRIUMF AMIRIA. Muzeul Culturii Queer [?], care începe astăzi și se desfășoară în perioada 14-19 septembrie. „Trepidații/ Antigen/ Ora perfectă” este realizat de dramaturgul și regizorul Bogdan Georgescu și de Iris Horomnea/ Dani Prisacariu/ Ceza Bularca, persoanele participante la atelierul de autoreprezentare pentru persoane trans și non-binare organizat de TRIUMF AMIRIA. Muzeul Culturii Queer [?] la final de iunie – început de iulie 2021. 

„Trepidații/ Antigen/ Ora perfectă”, regizat de Bogdan Georgescu, are în componență trei texte de teatru scrise și performate de autori și autoare transgender și non-binare – ficțiuni pornind de la realități trăite, realități posibile din ficțiuni visate și tot ce există între. Spectacolul va avea două reprezentații în cadrul festivalului – ambele sunt sold out. O a treia reprezentație va avea loc în iarnă și o vom anunța la momentul potrivit. 

Din distribuția producției fac parte Iris Horomnea, Dani Prisacariu, Ceza Bularca și Alexandru Chindriș. Scenografia îi aparține Irinei Gâdiuță, iar muzica lui Alex Bălă.