Atelier de autoreprezentare în film cu Patrick Brăila

TRIUMF AMIRIA. Muzeul Culturii Queer [?] se apropie de finalul unei prime etape, însă anunță o lună plină de evenimente. În ciuda situației dramatice din aceste zile, sistemul nu permite punerea pe pauză a proiectelor. Astfel, păstrând în minți și suflete gânduri de pace și dezarmare, invităm persoanele interesate de video și film la un atelier alături de artistul și activistul trans Patrick Brăila. 

Alături de Patrick, vom discuta despre importanța autoreprezentării în actele artistice video, despre colaborarea în echipă, despre practici etice și despre cum restrângerile tehnice pot fi depășite cu tehnologia pe care o avem la îndemână.  Acest atelier își propune un exercițiu de a fi împreună și de a ne sprijini creativ în mijlocul tumultului în care ne aflăm. 

Atelierul se va desfășura în spațiul MATKA și în grădina Atelierele Malmaison, Calea Plevnei 137C, corp B, etaj 1, sector 6. Evenimentul este deschis unui număr de 10  participantx posesorx de certificat verde și orice fel de aparate care filmează, prin completarea formularului: https://forms.gle/2HtyXRxXTezi8T3N9 

* dacă cumva ai deja un proiect video în derulare care se mulează pe tema atelierului și vrei să ni-l arăți cai să discutăm constructiv pe marginea sa, așteptăm cu nerăbdare să-l vedem 

Patrick Brăila e activist trans și cineast. Îl găsiți pe Instagram @patrickbraila.

Atelierul este parte din programul educațional curatoriat de Mihaela Cîrjan în cadrul secțiunii de arte vizuale a TRIUMF AMIRIA. Muzeul Culturii Queer [?].